вівторок, 17 вересня 2013 14:43

"Батьківщина" заявляє про чергову провокацію проти Власенка

 

Влада реалізувала чергову провокацію проти захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка, "навішавши" на нього чергову порцію неіснуючих боргів.

Про це заявили в партії "Батьківщина".

"Сьогодні ми дізналися, що днями кишеньковий суд без попередження адвокатів Власенка сфабрикував чергове протиправне рішення проти Сергія в рамках судової справи про розлучення з Наталею Окунською. Суд першої інстанції ухвалив рішення про виплату Окунській половини вартості арештованого раніше будинку. При цьому розмір призначеної компенсації становить 7 млн грн, що удвічі перевищує суму, встановлену офіційною експертизою. Мета цієї провокації очевидна - на підставі сфабрикованого рішення заборонити Сергію Власенку виїзд за кордон, щоб позбавити Юлію Тимошенко головного голосу захисту за межами України", - йдеться в заяві.

"Ми не засуджуємо Окунську, бо вона є лише інструментом для реалізації брудного плану проти свого колишнього чоловіка. Не маючи інших важелів тиску на захисника Тимошенко, влада не гребує  використанням заборонених прийомів – приватного життя та жінки, - а тому готова знайти будь-яку зачіпку", - повідомили в "Батьківщині".

"Очевидно, влада у такий своєрідний спосіб готується до Вільнюського саміту і замість того, щоб виконувати вимоги Євросоюзу, робить все з точністю до навпаки - створює додаткові  перешкоди для євроінтеграції", - наголошено в заяві.

 

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" заявляє про чергову провокацію проти Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути