понеділок, 08 липня 2013 06:09

"Батьківщина" попередила про "цинічний план" Кабміну вкрасти в українців 45 млрд грн

"Батьківщина" попередила про "цинічний план" Кабміну вкрасти в українців 45 млрд грн
Павло Петренко. Фото: tvi.ua

Кабінет міністрів на чолі з прем'єром Миколою Азаровим, прикриваючись євроінтеграційним процесом, намагається списати мільярдні борги держави перед сотнями тисяч українців.

Про це в ефірі ТВі повідомив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Павло Петренко.

На переконання політика, чиновники КМУ досі не зрозуміли, що треба отримувати кошти з олігархів, а не за рахунок простих громадян.

"Те, що уряд намагається зараз проштовхнути, як один із євроінтеграційних законів, такий собі закон про внесення змін до законів щодо порядку виконання судових рішень – це взагалі верх цинізму", - заявив Петренко.

За його словами, під егідою євроінтеграції намагаються списати борги держави перед сотнями тисяч українців, які отримали рішення судів щодо соціальних виплат на суму 45 млрд грн.

"Якщо це зроблять, то відбудеться соціальний вибух. Тоді втрачені вклади радянського Ощадбанку здаватимуться просто квіточками, порівняно з цими списаннями", - наголосив опозиціонер.

"У людей забирають можливість заробляти гроші, тоді забирають заощадження, а тепер ще й ті пільги, які вони вистраждали в судах! Це вже цинізм найвищої категорії", - переконаний Петренко.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" попередила про "цинічний план" Кабміну вкрасти в українців 45 млрд грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути