середа, 23 листопада 2016 12:29

"Батьківщина" починає системну боротьбу зі збагаченням Порошенка

"Батьківщина" починає системну боротьбу зі збагаченням Порошенка
Фото: rian.com.ua

Партія "Батьківщина" планує добитися перевірки збагачення президента Петра Порошенка в умовах падіння української економіки.

Про це на брифінгу заявила лідерка партії Юлія Тимошенко.

"50 мільйонів гривень президент заробив на падінні курсу гривні. І більше ніхто. Ми, як опозиційна партія "Батьківщина", починаємо системніше та наполегливіше діяти в цьому напрямку", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко звинуватила Гонтареву в економічному краху

"Ми вимагаємо від Петра Порошенка негайно припинити свої бізнес-оборудки разом із бізнес-партнерами в банківській сфері України. Вимагаємо, щоб він негайно звільнив своїх бізнес-партнерів із посад: Гонтареву та Ворушиліна з Фонду гарантування вкладів", - сказала Тимошенко.

Якщо глава держави не піде на такі кроки, це означатиме, що він продовжує наживатися на падінні фінансової системи України, наголосила лідерка "Батьківщини".

"Найближчими днями зареєструємо постанову про створення тимчасової слідчої комісії про перевірку корупційної діяльності Гонтаревої та керівника Фонду гарантування вкладів Ворушиліна. Також хочемо перевірити, як повертають заощадження, депозити українцям", - додала політик.

Президент Петро Порошенко задекларував права власності на понад 100 компаній в Україні, Росії, Польщі, Іспанії, на Кіпрі, в Угорщині, Литві та КНР, Британських Віргінських островах та в Нідерландах, зарплату в сумі 121 054 грн, відсотки в сумі 12 375 404 грн та інвестиційні прибутки в сумі 49 665 361 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" починає системну боротьбу зі збагаченням Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути