пʼятниця, 22 липня 2011 08:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Батьківщина" побачила, як замовлення Януковича розсипалось на очах

"Батьківщина" побачила, як замовлення Януковича розсипалось на очах

Заяви в.о. генпрокурора України Рената Кузьміна щодо подій п'ятнадцятирічної давнини про картки та хутра свідчать про те, що всі спроби скомпрометувати Юлію Тимошенко як колишнього главу уряду зазнали фіаско.

Про це йдеться у коментарі прес-служби партії "Батьківщина".

"Півтора роки інтенсивних та безуспішних перевірок, якими займалася вся репресивна машина Януковича, довели, що в діяльності Юлії Тимошенко на посаді прем'єр-міністра немає фактів корупції та будь-якого порушення закону", - вважають політики.

На їхню думку, повернення в 96 рік – доказ того, що "всі справи проти Юлії Тимошенко, сфабриковані ГПУ на замовлення Януковича, розсипалися на очах".

"Тому прокурори вдаються до хворобливих фантазій на кшталт мільйонних витрат на відрядження або хутра", - пояснили у "Батьківщині".

У партії також додали, що, якби ГПУ служила закону, вона б припинила "мільярдні відкати з держбюджету по Євро-2012, кримінальну приватизацію "Укртелекому" родиною Януковича, відреагувала б на численні розслідування журналістів по масштабній корупції Януковича, його родини та його оточення, а не займалась би з'ясуванням, хто не доплатив данину в часи татаро-монгольської орди".

Нагадаємо, учора під час брифінгу Кузьмін повідомив, що кредитною карткою, яка належить компанії "Somolli Enterprsises", Тимошенко розплачувалася в особистих цілях.

"Вона витратила мільйон доларів на особисті потреби. Платила з картки в магазинах, ресторанах, купуючи хутро. Тільки за готелі й бари з цієї картки за півтора роки було сплачено понад 150 тисяч доларів", - додав в.о. генпрокурора.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" побачила, як замовлення Януковича розсипалось на очах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути