пʼятниця, 15 лютого 2013 12:37

"Батьківщина" оприлюднила заяву Тимошенко щодо згоди бути у суді

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко позбавили права на захист. Про це заявили в партії "Батьківщина", коментуючи чергову відмову пенітенціарної служби забезпечити присутність лідера опозиції на допитах свідків у Києві, повідомляє прес-служба політсили.

У партії нагадали, що таке право гарантується Тимошенко законом.

"Юлія Тимошенко написала заяви про бажання взяти участь і в попередніх, і в сьогоднішньому засіданнях суду. Натомість тюремники у відповідь спромоглися продемонструвати лише якісь папірці за своїми підписами та дивне відео, на якому абсолютно не зрозуміло, від чого відмовляється Юлія Тимошенко", - зазначили у партії.

"Партія "Батьківщина" вкотре наголошує, що позбавлення лідера опозиції фундаментального права на захист на тлі повної абсурдності та безпідставності звинувачень є яскравим проявом політрепресій, за допомогою яких Янукович намагається позбутися своїх опонентів", - йдетсья у повідомленні.

Прес-служба наводить останню заяву Тимошенко щодо її згоди взяти участь у засіданні суду, на якому допитується черговий "свідок".

Автор: Фото: byut.com.ua
 

Автор: Фото: byut.com.ua
 


Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" оприлюднила заяву Тимошенко щодо згоди бути у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути