вівторок, 05 липня 2011 15:39

"Батьківщина" кличе на пенсійні барикади

"Батьківщина" кличе на пенсійні барикади

Партія "Батьківщина" закликає громадян 7 липня взяти участь в акції протесту "проти ухвалення владою Януковича грабіжницької пенсійної реформи", яка відбудеться у Києві біля Печерського суду.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Пенсіонерів пограбують за особистою вказівкою Януковича, який перед виборами клявся-божився, що не підніматиме пенсійний вік", - наголосили у "Батьківщині".

Там нагадали, що Янукович збільшує пенсійний вік для жінок на 5 років до 60-ти та для окремих чоловіків до 62-років.

"Янукович краде в кожного 10 років страхового стажу для нарахування пенсії за віком. Сотні тисяч потенційних пенсіонерів, які би вже могли отримувати пенсії, повинні відпрацювати ще десять зайвих років", - зазначається в повідомленні прес-служби "Батьківщини".

Опозиціонери переконані, що "шокова терапія" Януковича замість обіцяного "покращення життя вже сьогодні" напряму пов'язана з кримінальним переслідуванням Юлії Тимошенко.

"Владі для того й потрібні політичні репресії та переслідування Юлії Тимошенко й інших опозиційних лідерів, щоби вони не змогли говорити людям правду про нищівні наслідки так званих "реформ" Януковича для добробуту кожної родини. Щоби не могли згуртувати людей в боротьбі за їх соціальні, економічні та політичні права", - підкреслили у партії.

Як наслідок, опозиція закликала людей "разом пройти вулицями Києва і висловити свою позицію: "Ні – грабіжницькій пенсійній реформі!".

Нагадаємо, що у четвер парламент розглядатиме законопроект про пенсійну реформу у другому читанні. Як прогнозує віце-прем'єр Сергій Тігіпко, документ буде ухвалено до завершення цієї сесії.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" кличе на пенсійні барикади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути