неділя, 28 жовтня 2012 17:55

"Банкова має виконати план" - Свобода

"Банкова має виконати план" - Свобода
Фото: svoboda.org.ua

"О 14:30 ми отримали дані сьогоднішнього екзит-полу. Оголошу їх, так як мій колега, порівнюючи із алкогольними напоями. Отже "Водка" - 29%, Вино біло-червоне – 23, "Вдова Кліко" - 13, Совєтскоє ігрістоє – 13, "Львівське пиво" - 12, "Буратіно" - 1,5, і в "Колишнього" - 1 відсоток голосів", - розповів під час брифінгу у Виборчому штабі ВО "Свободи" керівник штабу Руслан Кошулинський.

Проте, це не вселяє особливих надій в керівника штабу.

"Ми не літаємо в ейфорії. Розуміємо, що екзит-пол опрацював найбільше голосів із Західної України, де нас найбільше підтримують", - вважає Кошулинський.

За словами керівника штабу, Партія регіонів на цих виборах використовуватиме політику "дрібного фолу".

"Там не поставили штампи, там згоріла дільниця і так далі. Для нас складно все проконтролювати, тому що до чинного законодавства у нас немає гарантованих членів дільничих комісій", - пожалівся свободівець.

У "Свободі" вважають, що представники Партії регіонів звозитимуть людей на вибори.

"Це робитимуть на Сході, де найбільше їхніх прихильників. На Заході навпаки – намагатимуться зменшити явку, шляхом псуванням бюлетенів і так далі. На Банковій мають план і поки, що їм не вдається його виконати. Доведеться його допрацьовувати. Спробують затягнути підрахунок голосів, щоб зменшити кількість присутніх спостерігачів та журналістів. Зараз ми будемо просити наших спостерігачів максимально зосередитись на роботі, бо після 16:00 фальсифікацію активізуються", - запевнив Кошулинський.

Зараз ви читаєте новину «"Банкова має виконати план" - Свобода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути