Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2012 21:35

Балога: "Об'єднання - це в минулому. Я в ту саму річку вже не вступлю"

Балога: "Об'єднання - це в минулому. Я в ту саму річку вже не вступлю"
Віктор Балога подумає, з ким співпрацювати у парламенті. Фото: www.facebook.com

Партія "Єдиний центр" ні з ким не об'єдналася, бо здатна сама визначити і реалізувати свої ідеї.

Про це сказав лідер ЄЦ, міністр з надзвичайних ситуацій Віктор Балога.

"Єдиний Центр" зберігає себе як самостійний суб'єкт політичної системи країни. У цьому запорука подальшого розвитку нашої партії, - наголосив він. - Напевно, наші колеги не раз хвилювалися, коли читали в пресі про злиття та приєднання. Нерідко такі зливи інформації були пробними тестами нашої політичної сили".

Нині очевидно всім, що партія не увійшла в жодні коаліції та альянси, наголосив лідер ЄЦ.

"ЄЦ здатен самостійно виробляти і втілювати власну ідеологію, нести за це всю повноту політичної відповідальності перед суспільством", - підкреслив Балога.

Водночас, політик не виключає, що члени партії, які потраплять до парламенту, співпрацюватимуть з іншими політичними силами.

"Проте, це не означає, що ми не можемо піти на діалог та співпрацю з іншими силами, - пояснив Балога. - Єдиними умовами такої взаємодії є дотримання національних інтересів України, зміцнення демократичних традицій і курс на інтеграцію в Європу. Через те нашими партнерами не будуть ці партії, як лівого так і правого клану, ідеологія та діяльність яких заперечують ці базиси в принципі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подолати недовіру людей до політиків буде важко - Балога

Також міністр підтвердив, що зі сторони екс-президента Віктора Ющенка надходили пропозиції щодо об'єднання, але він їх не прийняв.

"У цій ситуації потрібно брати те, що можна взяти і йти. Ми ніяких об'єднань вже не хочемо. Брати участь для того лише, щоб взяти участь, я не хочу. Краще тоді в політику не йти. Тому це не наша політика. Тому у нас не багато людей іде", - пояснив він.

Балога додав: "Об'єднання - це в минулому, і як показала політична практика останніх років — ніколи об'єднання не давали перспективу. Це руйнівний процес, це обурення, це шлях в нікуди. Повертатися в річку, де я вже був, я вважаю, що неправильно. Потрібно дивитися вперед".

Зараз ви читаєте новину «Балога: "Об'єднання - це в минулому. Я в ту саму річку вже не вступлю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути