вівторок, 03 грудня 2013 12:16

Балицький: Партія регіонів - за національну єдність і злагоду

Балицький: Партія регіонів - за національну єдність і злагоду

Народний депутат, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Євген Балицький закликав громадян України до взаєморозуміння та взаємоповаги, до зваженої та об'єктивної оцінки подій, що відбуваються, застерігаючи від провокацій, застосування насильства, проявів ворожнечі та нетерпимості один до одного. Про це він сказав, виступаючи на мітингу в Києві біля Верховної Ради у вівторок, 3 грудня.

"Ми категорично засуджуємо провокаційні дії опозиційних політичних сил, спрямовані на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації, розкол українського суспільства, їх цинічні спроби спекулювати на євроінтеграційній тематиці", - заявив народний депутат.

"Заради задоволення своїх хворобливих, вузькопартійних інтересів і амбіцій вони вдаються до відверто антидержавних дій, намагаються занурити країну в хаос драматичного громадянського протистояння. В черговий раз, натягнувши на себе різнокольорові маски "народних захисників" і "борців за справедливість", насправді опозиційні сили провокують конфлікти і соціальну напругу в державі. Маніпулюючи суспільною свідомістю, застосовуючи брудні пропагандистські методи і проголошуючи чергову порцію декларативних і популістських заяв, вони сіють у суспільстві взаємну ворожнечу, провокують розкол і протистояння", - акцентував увагу він.

"Ми засуджуємо активні спроби обласних і районних рад західних регіонів України загострити суспільно-політичну ситуацію в Україні, своїми провокаційними зверненнями і заявами внести розкол в українське суспільство, розпалити антидержавні, сепаратистські настрої", - наголосив Євген Балицький.

"Проживаючи в різних регіонах нашої багатонаціональної держави, ми несемо спільну, солідарну відповідальність за майбутнє нашої країни, її територіальну цілісність, благополуччя всіх її громадян - незважаючи на їхні релігійні погляди, політичні симпатії, електоральні вподобання", - зазначив він.

"Ми закликаємо всіх громадян України до взаєморозуміння та взаємоповаги, до зваженої та об'єктивної оцінки подій, що відбуваються, застерігаємо від провокацій, застосування насильства, проявів ворожнечі та нетерпимості один до одного. Необхідно пам'ятати, що тільки в умовах національної єдності і згоди можлива побудова сильної і процвітаючої держави, утвердження України як демократичної й по-справжньому європейської країни", - зауважив парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Балицький: Партія регіонів - за національну єдність і злагоду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути