субота, 22 листопада 2014 13:46

"Бачите, як впав рубль" - Нуланд вважає, що санкції проти Росії "боляче кусаються"

"Бачите, як впав рубль" - Нуланд вважає, що санкції проти Росії "боляче кусаються"
Вікторія Нуланд Фото: globalresearch.ca

Помічник держсекретаря США у справах Європи та Євразії Вікторія Нуланд в інтерв'ю латвійському телебаченню заявила, що санкції, спільно введені Сполученими Штатами і ЄС проти Росії, "боляче кусаються". Про це повідомляє "Голос Америки".

"Думаю, ви бачите, як впав рубль. Бачите, скільки грошей Москві довелося витратити на те, щоб його захистити. Ви бачите, як росте інфляція. На жаль, економічні труднощі зростають і для росіян, і ми дуже шкодуємо, що російський уряд прийняв таке рішення", - сказала Нуланд.

Вона зазначила, що в разі виконання Росією всіх умов Мінського меморандуму і американські, і європейські санкції можуть бути скасовані.

"Але це потребує від Росії та її ставлеників прийняти рішення про відновлення суверенітету на українському кордоні, припинення боїв, відведення техніки та живої сили назад додому і не заважати миру і процвітанню в Україні, а також дозволити Україні бути тим мирним сусідом, яким вона могла б бути", - сказала Нуланд.

Зараз ви читаєте новину «"Бачите, як впав рубль" - Нуланд вважає, що санкції проти Росії "боляче кусаються"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути