пʼятниця, 09 грудня 2016 13:28

Азаров зібрався в суд по свої "скарби"

Азаров зібрався в суд по свої "скарби"
Фото: volyn24.com

Колишній прем'єр-міністр Микола Азаров має намір через суди повернути свої речі, які поліцейські вилучили з квартири у Києві.

Про це він написав у своєму Facebook.

"На підставі якого права і закону з квартири, яка мені не належить, вилучають речі, можливо мої, а, можливо, не мої? Немає жодної причини, з якої я б відмовлявся від особистих речей. Я через суди домагатимуся їх повернення. Але зараз, після перегляду фотографій, я не зможу підтвердити або спростувати приналежність всіх тих речей, які показали", - повідомив Азаров.

За його твердженням, оцінення вартості вилучених речей "розраховане винятково на необізнаність громадськості та є брехнею". Він назвав виявлені цінності "черговою провокацією київського режиму".

"Я не вважаю себе винним і не збираюся ні перед ким виправдовуватися. Я ні в кого нічого не вкрав. Жоден суд не визнав мене винним у скоєнні будь-яких злочинів. Навіть сам київський режим за три роки не зумів нічого придумати проти мене", - зазначив екс-прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров погрожує повернутись в Україну

Напередодні київські поліцейські знайшли квартиру з речами колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова. Вилучили твори мистецтва, ікони, старовинні релігійні книги, нагородну зброю з дозволами на ім'я прем'єра-втікача. Майно оцінили у кілька мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Азаров зібрався в суд по свої "скарби"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути