субота, 25 серпня 2012 16:02

Азаров розповів шахтарям, що через 10 років вони не впізнають Україну

Азаров розповів шахтарям, що через 10 років вони не впізнають Україну
Микола Азаров. Фото: kmu.gov.ua

У Луганську прем'єр-міністр України Микола Азаров під час виступу на Всеукраїнському урочистому зібранні з нагоди Дня шахтаря в російському драматичному театрі розповів присутнім у залі гірникам, чому їх не приїхав привітати президент країни Віктор Янукович.

За словами Азарова, глава держави відбув у Сочі на зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним для обговорення питань, які становлять для України стратегічний інтерес.

"Він попросив мене передати його вітання шахтарям: бажаю працівникам вугільної галузі міцного здоров'я, щастя, достатку та нових трудових звершень в ім'я України", - сказав Азаров, цитуючи привітання Януковича.

Також Азаров пообіцяв шахтарям, що через 10-15 років вони не впізнають Україну, але за умови, якщо країна не буде кожні два роки змінювати свій курс розвитку.

"Тільки останні 2 роки ми розвиваємо економіку. Україна потребує стабільності. Через 10-15 років ми Україну не впізнаємо, це буде зовсім інша Україна. А якщо кожні два роки будемо міняти курс, то ніколи не виберемося з тих вибоїн, по яких нам доводиться їздити і з тих бараків, в яких живуть наші люди", - сказав Азаров.

Крім того Азаров вручив урядові нагороди 15-ти шахтарям. Ще двом - Дмитру Романенку та Юрію Шикулі - за видатний внесок у розвиток вугільної промисловості указом президента України присвоєно звання "Герой України".

Зараз ви читаєте новину «Азаров розповів шахтарям, що через 10 років вони не впізнають Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

305

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути