середа, 04 грудня 2013 12:09

Азаров попередив протестуючі регіони про затримки соцвиплат

Азаров попередив протестуючі регіони про затримки соцвиплат
Фото: finforum.org

Прем'єр-міністр Микола Азаров попередив чиновників західноукраїнських областей, що через саботаж бюджетні кошти на соціальні виплати можуть просто не дійти до одержувачів.

"Ніякі перешкоди, не повинні зривати процес фінансування будинків-інтернатів для людей похилого віку та хворих із психічними захворюваннями, реабілітаційних центрів для інвалідів, територіальних центрів для надання соціальних послуг одиноким громадянам, центрів соціальних служб для сімей, молоді та дітей, - заявив лава уряду.

Особливо він звернув увагу на поодинокі факти на Заході країни, де місцева влада припинила роботу для участі у протестах. "Така аморальність і безвідповідальність місцевих чиновників може призвести до того, що на центральному рівні кошти будуть виділені, проте на місцевому рівні вони, в зв'язку з непрацюючою місцевою владою просто не дійдуть до отримувачів", - цитує Азарова прес-служба уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров натякнув, що за погроми каратимуть простих громадян

Прем'єр-міністр нагадав, що через бюджетну систему здійснюються розрахунки за надані громадянам України пільги і субсидії, виплати за енергоносії.

"Якщо їх вчасно не здійснити, то під загрозу зриву, в мороз, буде поставлено теплопостачання міст. І все тільки через те, що працівники, яких найняли місцеві громади для забезпечення їх життєдіяльності, вирішили погратися в політику замість того, щоб виконувати свої прямі обов'язки. А їх політика – життєзабезпечення громад", - підкреслив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров попередив протестуючі регіони про затримки соцвиплат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути