вівторок, 20 грудня 2011 18:57

Азаров полетів до Путіна домовлятися за газ

Азаров полетів до Путіна домовлятися за газ

Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров таки вилетів до Москви на переговори з прем'єр-міністром РФ Володимиром Путіним, повідомили ZN.UA у прес-службі Кабінету міністрів.

"На сьогоднішній момент він дійсно відбув до Москви", - сказали там.

Нагадаємо, що про можливі переговори Азарова з Путіним вчора в кулуарах саміту України-ЄС повідомив голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін: "Я не виключаю цього. Але це великий секрет".

"Все залежить від уряду. Найближчими днями у Миколи Яновича буде новий раунд переговорів з Володимиром Путіним. Можливо, вони навіть будуть вже завтра проходити", - сказав він у понеділок.

Також інформацію про візит сьогодні підтвердив і глава фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов. При цьому він зазначив, що в партії сподіваються на успішне завершення газових переговорів з Росією до кінця року, але готуються і до гіршого розвитку подій.

Разом з тим, сьогодні в 16:30 на сайті державного інформаційного агентства "УкрІнформ" з'явилося повідомлення з посиланням нібито на прес-службу Кабміну, що Азаров нікуди сьогодні не летить.

Нагадаємо, що на завтра, 21 грудня, в Києві планувалося розширене засідання Кабінету міністрів за участю президента Януковича. Як повідомляли раніше ЗМІ, у випадку, якщо прем'єри України та Росії досягнуть угоди про нові умови поставок газу і створення газотранспортного консорціуму, то в середу ця угода вже може бути затвердженою на засіданні уряду.

Зараз ви читаєте новину «Азаров полетів до Путіна домовлятися за газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути