вівторок, 03 грудня 2013 14:48

Азаров не йшов у Раду, бо показував українські підприємства віце-прем'єру Росії Рогозіну

Азаров не йшов у Раду, бо показував українські підприємства віце-прем'єру Росії Рогозіну
Фото: karelnovosti.ru

Прем'єр України Микола Азаров зустрівся з російським віце-прем'єром Дмитром Рогозіним перед тим, як поїхав в Раду.

"За підсумками відвідування підприємств Миколаєва, Запоріжжя, Дніпропетровська та Києва зустрівся з прем'єром Азаровим. Потім він виїхав в Раду", - повідомив сам Рогозін у своєму мікроблозі в Twitter.

Відзначимо, як повідомляло ZN.UA, в понеділок віце -прем'єр Юрій Бойко разом з російською делегацією на чолі з віце-прем'єром Росії відвідали ряд заводів, у тому числі і військово-промислового комплексу. До складу делегації прилетіла на чотирьох чартерах, входили представники різних міністерств і відомств, у тому числі міністерства оборони Росії та Роскосмоса, побували на підприємствах в Миколаєві, Дніпропетровську та Києві.

Зокрема, потенційні замовники відвідали Зоря-Машпроект, Чорноморський суднобудівний завод, Суднобудівний завод імені 61 комунара (де також відвідали крейсер " Україна "), Південмаш і Антонов. Після чого російська делегація вирушила назад до Москви.

Нагадаємо також, у Верховній Раді після багатоденних акцій протесту народу країни у вівторок було піднято питання про вотум недовіри уряду України, на якому парламент відмовився розпустити Кабмін. Ініціативу про відставку уряду підтримали 186 народних депутатів при необхідних 226. Зокрема, Партія регіонів дала один голос, "Батьківщина" - 90 , "УДАР" - 42, "Свобода" - 37, КПУ - 0  позафракційні - 17.

Зараз ви читаєте новину «Азаров не йшов у Раду, бо показував українські підприємства віце-прем'єру Росії Рогозіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути