неділя, 24 листопада 2013 22:13

Азаров не боїться євромайдану і не допустить повторення 2004 року

Азаров не боїться євромайдану і не допустить повторення 2004 року
Микола Азаров Фото: vkurse.ua

Влада не боїться повторення подій 2004 року. Про це прем'єр-міністр Микола Азарова заявив в інтерв'ю російському каналу.

На питання чи не боїться він Майдану, прем'єр відповів спокійно: "Звичайно, ні". А от на наступне питання "Як ви збираєтеся враховувати думку тих, хто сьогодні вийшов на протест" прем'єр відповів витіювато.

Прем'єр повідомив, що уряд буде уважно відслідковувати, які саме технології застосовуються до організації цих акцій і звідки вони фінансуються.

"Є технології, звичайно. І ми знаємо, що до стихії, організованим стихійним заходам, які я вважаю абсолютно нормальними, до виступам, які політичні партії проводять, домішуються ще й технології спеціальні. І ось тут ми, звичайно, будемо дивитися уважно. Ми знаємо, що такі акції фінансуються. Якщо це робиться все в рамках законодавства, тоді нормально. Якщо це робиться з порушенням рамок законодавства, то, зрозуміло, уряд не буде себе вести, як вів себе уряд в 2004 році. Коли на наших очах абсолютно спокійно здійснювалася технологія повалення законного уряду", - сказав Азаров.

"Ми не будемо гратися. Будемо розповідати своїм людям, пояснювати, що все має бути в рамках Конституції, нашого законодавства. Ми відкриті з людьми, ми намагаємося просто, дохідливо, зрозуміло пояснити свою позицію. Причому, ми відповідаємо за кожне своє слово. Якщо я сказав слово неправди, мене дуже легко залучити до відповідальності", - резюмував прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Азаров не боїться євромайдану і не допустить повторення 2004 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути