пʼятниця, 31 травня 2013 21:11

Автора простреленого Януковича можна витягнути на волю

Автор трафарету з простреленим Януковичем Володимир Никоненко, який зараз відбуває покарання в Конотопській трудовій колонії, звернувся з листом до всіх громадян з проханням допомогти.

Хлопець пише, що у разі, якщо знайдеться установа в Києві, яка буде згодна офіційно взяти його на роботу, він вийде на волю вже в серпні місяці. Установа має написати заяву, в якій зобов'язується взяти його до себе і протримати його до кінця терміну, на який засудили хлопця.

"Всім по привіту. Друзі, хочу поділитися з вами невеликим траблом. Ось сиджу я зараз на зоні, дали мені рік. Через півроку мене можуть випустити достроково, якщо буду себе добре поводити. Але є змога звалити із застінок раніше — це піти за так званими "процентами". Суть в тому, що якщо знайдеться контора чи підприємство, яке захоче взяти на роботу колишнього зека, тобто, мене, то мене випустять уже в серпні. Питання лише в тому, кому потрібен відповідальний, працелюбний та енергійний співробітник у місті Києві?"


Володимиру Никоненку 25 років. Освіта незакінчена вища. До ув'язнення навчався на 4му курсі КНЕУ по спеціальності маркетолога. Відслужив в армії у прикордонних військах. Засуджений 14 січня Зарічним судом до 1 року трудової колонії за нанесення графіті із зображенням Януковича з червоною плямою в лобі. 28 березня Апеляційний суд підтвердив вирок і з 12 квітня 2013 року перебуває в ув'язненні.

Після вироку такі ж графіті почали масово з'являтися по всій Україні, а також пройшов ряд мітингів на підтримку Сумських політв'язнів.

Зараз ви читаєте новину «Автора простреленого Януковича можна витягнути на волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

79

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути