четвер, 16 серпня 2012 18:29

Автор "бабусі з котом" за два індики ставав членом Партії регіонів

Автор "бабусі з котом" за два індики ставав членом Партії регіонів

Максим Голосний, який розмістив у Дніпродзержинську агітацію проти влади в вигляді бабусі з котом, колись сам був у лавах Партії регіонів.

Як він розповів у телефонній розмові виданню Gazeta.ua, членський квиток він оформив заднім числом, коли балотувався в Єлизаветівську сільську раду Петриківського району Дніпропетровщини:

- Квиток я зробив перед виборами 2010 року. Мало хто знає, як я його набув. Хлопці в пагонах попередили: "Максиме, не матимеш партквитка - на голову сільради не пройдеш. Є негласна вказівка таких не пускати". Будете сміятися, але я за два індюка і гуся виробив собі квиток Партії регіонів - з 2004 року. А своєму другу - з 2003. І нас пробили по всіх комп'ютерних базах. З мене вдався першокласний регіонал. А коли я на посту голови сільради виступив проти земельної реформи, а головне - медичної, тоді мене за розпорядженням керівника області почистили з партії за 24 години. 10 листопада 2010 року я взявся виконувати обов'язки, а 22 вересня 2011 - відсторонений. На роботу мене місяць не пускали воєнізовані працівники ДСО.

Як згадує Максим Голосний, його сільська громада проводила жваве обговорення насаджуваним згори реформам:

- Коли ввели ту гімняну медреформу, в мене УАЗик, який обслуговує село, замість 20 літрів на добу став отримувати 2 літра. Я про це сказав керівнику області 4 лютого 2010 року. Він мене не почув. А 6 лютого в мене в селі помер хлопець. В нього епілепсія, а швидка не приїхала, бо нема бензину. Це в моєму селі. От вам і реформа. А коли приїжджали агітувати за земельну реформу, я зібрав ветеранів війни, вчителів, лікарів. Вислухали ми тих емісарів, стали задавати питання - люди неспроможні відповісти. В кінці я попросив проголосувати за земельну реформу. Хто за? Ніхто. Хто проти? Одноголосно.

Колишній сільський голова, а нині - кандидат у Верховуну Раду по 30 Дніпродзержинському округу вважає, що пенсійна, медична, земельна реформи, мовне питання - це питання національної безпеки, які потрібно виносити на національний референдум.

Зараз ви читаєте новину «Автор "бабусі з котом" за два індики ставав членом Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути