середа, 31 серпня 2011 18:00

Автомобілісти погружують владі новими протестами

Автомобілісти погружують владі новими протестами

Автомобілісти та перевізники погрожують розпочати акції протесту в разі підвищення акцизних ставок та мита на бензин і дизпаливо.

Про це йдеться у зверненні громадянської ініціативи "Автофронт" до президента, прем'єр-міністра і голови Верховної Ради.

На думку авторів листа, підвищення акцизів на паливо спровокує черговий стрибок цін не тільки на бензин і дизпаливо, а "вкотре негативно позначиться на споживчих можливостях кожного українця, оскільки вартість нафтопродуктів впливає на ціноутворення більшості товарів і послуг".

"Вперте небажання шукати інших джерел наповнення бюджету окрім наших кишень є також ознакою вашої управлінської незграбності та неефективності як вищого керівництва держави. Нам набридло тягти на собі такий баласт як ви та ще десятки тисяч чиновників, що мають скромні офіційні заробітки, але дозволяють собі найдорожчі автомобілі, розкішні будинки, відпочинок на елітних курортах. Ці корупційні кошти, що забезпечують красиве життя цілої армії дармоїдів, нахабно витягуються з кишень простих громадян", – йдеться у зверненні.

Автомобілісти вважають, що ніхто з представників влади та чиновницького апарату не зможе довести законність отримання "навіть 10% своїх реальних доходів".

"Якщо ви не припините спекулювати на акцизах та митах на паливо – ми у повній мірі скористаємося своїм конституційним правом на організацію та проведення акцій громадянської непокори!",- йдеться у зверненні, повідомляє прес-служба громадянського руху "Спільна Справа".

Зараз ви читаєте новину «Автомобілісти погружують владі новими протестами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути