пʼятниця, 03 січня 2014 14:41

Автомайданівці перекрили під'їзд до вулиці Хмельницького - пікетування столичного ДАІ
6

Фото: Фото: Gazeta.ua

До пікетування державного управління ДАІ в Україні долучилися учасники "автомайдану". Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua. Вони перекрили під'їзд до вулиці Богдана Хмельницького біля будівлі управління. Попіднімали капоти машин та увімкнули аварійні сигнали.

Двоє дівчат однієї з машин вилізли у люк на даху автівки і заспівали Гімн України. Скандували: "Слава Україні! Смерть ворогам!"

Навколо них зібрався невеликий натовп, в якому одна з дівчат сказала: "Залишайтеся тут. А ми поїдемо дати закликати людей приєднатися до пікету".

Також до "автомайдану" долучився художник Сергій Поярков.

Наразі пікетування управління ДАІ продовжується. Людей зібралося близько 6-7 сотень. Люди періодично скандують: "Банду геть!", "Слава Україні", "Ганьба". Підхід до мітингу охороняють хлопці в масках, які називають себе "антитітушками" і пояснюють, що "ми тут для того, аби не допустити провокацій".

Зараз ви читаєте новину «Автомайданівці перекрили під'їзд до вулиці Хмельницького - пікетування столичного ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути