четвер, 23 жовтня 2014 11:25

Автомайдан розповість людям в регіонах про кандидатів, які "забивають баки" виборцям - активіст

Автомайдан інформуватиме людей про одіозних кандидатів-"мажоритарників" на Кіровоградщині та Одещині.

Про це розповіли громадські активісти під стінами Верховної Ради, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Сьогодні вони оприлюднили список з 70 кандидатів-мажоритарників, які були помічені в корупційних скандалах та балотуються до парламенту.

"Ми - проти, щоб ці кандидати йшли до Ради. Вже є достатньо фактів їх нечесної діяльності як народних депутатів. Автомайдан в регіонах інформуватиме виборців про корупційні дії цих людей", - про це розповіла Дарина Каленюк, представник Центру протидії корупції.

Активісти назвали найбільш небезпечними кандидатами тих, хто голосував за "диктаторські закони" 16 січня.

Автор: Наталія ШЕСТОПАЛ
 

"Ми допомагаємо зрозуміти виборцям, хто є хто з тих тисяч кандидатів, які прориваються до Верховної Ради. Рух "Чесно" виокремлює небезпечних кандидатів для всієї країни з тих, хто голосував за диктатуру 16 січня. Своїм голосом вони підтримали закони, які призвели до кривавих подій в країні та свавілля на Донбасі. За три дні в країні - вибори. І в цих людей є великі шанси знову вирішувати долю країни. Ці кандидати "забивають" людям "баки" гречкою, локшиною, памятниками Небесної сотні та псевдообіцянками", - розповіла Інна Борзило з руху "Чесно".

Зазначимо, що громадські активісти називають одіозним кандидатами - екс-секретаря Київради Олеся Довгого, ректора Одеської правничої академії Сергія Ківалова, "співочого ректора" Михайла Поплавського, екс-главу Адміністрації президента Сергія Клюєва, нардепа Володимира Литвина.

Зараз ви читаєте новину «Автомайдан розповість людям в регіонах про кандидатів, які "забивають баки" виборцям - активіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути