вівторок, 20 вересня 2016 19:33

Аваков розкритикував "закон Савченко"

Аваков розкритикував "закон Савченко"

Арсен Аваков розкритикував "закон Савченко".

Про це повідомив міністр внутрішніх справ у Facebook.

"Я за гуманізм звичайно і все таке. Але з цим треба кінчати, панове парламентарі. Я стосовно практики застосування "Закону Савченко", - написав він.

Він також зазначив, що на даний момент від подальшого відбування покарання - за цим прийнятого Радою закону - звільнені 8 200 засуджених та ув'язнених і 34 000 (!!!) підлягають звільненню з місць позбавлення волі за рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Закон Савченко" треба скасувати або змінити - Гройсман

"Переді мною толстенне досьє з переліку злочинів останнього місяця. З описом злочинів і затриманих за "законом Савченко". Фотографії, жахливі знімки смерті.Пишу і стираю цілі абзаци прикладів жорстоких вбивств, грабежів і згвалтувань. Розумію, що і це вам читати не приємно. Але цю помилку треба виправляти! Надто дорогою ціною платимо ", - зазначив міністр.

Нагадаємо, 26 листопада 2015 року Верховна Рада ухвалила закон авторства Надії Савченко про внесення зміни до Кримінального кодексу щодо удосконалення порядку зарахування судом строку попереднього ув'язнення у строк покарання, який набрав чинності 24 грудня 2015 року. Закон передбачає зарахування одного дня попереднього ув'язнення за два дні позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Аваков розкритикував "закон Савченко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути