четвер, 25 вересня 2014 01:37

Аваков закликав Польщу озброїти Україну найкращим чином

Аваков закликав Польщу озброїти Україну найкращим чином
Арсен Аваков. Фото: styknews.info

Польща, яка має більше за всіх розуміти загрозу російської агресії, могла б допомогти Україні з фінансуванням поставок польської зброї шляхом встановлення "правильних плавних цін і кредитів" на ці поставки.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час ХІІ Міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя і безпека-2014", яка проходить у Києві, передає Укрінформ.

"Я думаю, що Польща має бути найменш цинічною з усієї Європи, і більше усіх розуміти небезпеку російської агресії, робити все для того, щоб Україна була озброєна найкращим чином", - зазначив Аваков. 

На його думку, Польща повинна не лише допомагати самим фактом поставок, а, в тому числі, й "фактом фінансування постачань, фактом забезпечення правильних плавних цін і кредитів, які забезпечують ці поставки".

За словами міністра, українська сторона має плани щодо військово-технічного співробітництва з Польщею.

"Ми знаємо конкретно, що нам потрібно, по сегментах, по секторах. Знаємо плюси продукції, яку виготовляє польський оборонпром. Думаю, що в цьому напрямі ми будемо інтенсивно працювати", – зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Аваков закликав Польщу озброїти Україну найкращим чином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути