середа, 25 грудня 2013 00:31

Аваков назвав головний провал опозиції у 2013 році

Аваков назвав головний провал опозиції у 2013 році
Арсен Аваков. Фото: lenta-ua.net

Ключовим провалом опозиції в 2013 році стала її нездатність консолідувати непевних членів Партії регіонів та позафракційних народних депутатів для створення нової парламентської більшості.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив народний депутат від фракції "Батьківщина" Арсен Аваков.

За його словами, нову більшість необхідно було створити під нові принципи і цілі, зокрема, для повернення до Конституції 2004 року.

"Цей провал тимчасовий, цей напрям роботи дуже перспективний, і навколо нової Конституції буде створено нову більшість у Верховній Раді, яка й послужить вирішенню кризи в країні", - спрогнозував нардеп.

Водночас, Аваков зазначив, що одним з досягнень опозиції в поточному році є неприйняття державного бюджету на 2014 рік за скороченою процедурою.

"Безумовним досягненням опозиції є те, що три партії - "Батьківщина", "Свобода" і УДАР - діють разом. Ми не дали протягнути через парламент купу одіозних законів, ми не дозволили прийняти бюджет у такому вигляді, як він був", - підкреслив парламентар.

Зараз ви читаєте новину «Аваков назвав головний провал опозиції у 2013 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути