вівторок, 27 грудня 2011 19:56

Спецтема: Луценко за ґратами

Астролог прогнозує звільнення Луценка у лютому

Астролог прогнозує звільнення Луценка у лютому

Опозиціонера 47-річного Юрія Луценка, який уже рік сидить у СІЗО, можуть звільнити у лютому. Такий прогноз робить астролог, член координаційної ради спілки астрологів України 36-річний Олег Горбань.

"Оскільки Луценко дракон за східним гороскопом, наступний рік буде для нього дуже сприятливим. Усе йде до того, що Луценка звільнять. Це, ймовірно, відбудеться у 20-х числах лютого, у крайньому разі — на початку червня", - вважає він.

Астролог вважає, що ув'язнення Луценка — ілюстрація того, яким важким був для драконів 2011 рік.

"Попередній рік є завжди роком завершень або випробовувань в залежності від того, що людина накопичує за 11 попередніх років. Якщо людину спіткають великі випробування, це не означає, що вона недобра, і через те їй то все сиплеться. Просто людина могла не використати всіх даних їй завдань. Юрій Луценко був і на Майдані під час революції, був і міністром. Однак мабуть завдання свої не виконав. За один рік людина має зробити те, чого не зробила за попередні 11 років. Це дуже складно, особливо якщо попередні роки були насичені", - додав астролог.

Зараз ви читаєте новину «Астролог прогнозує звільнення Луценка у лютому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути