середа, 08 червня 2016 10:59

Ярош зустрівся на передовій із Савченко

Автор: sectorpravdy.com
 

Народні депутати Дмитро Ярош і Надія Савченко зустрілися в зоні проведення АТО. Вони обговорили звільнення полонених та співпрацю у сфері оборони.

Про це інформує "Сектор правди".

"6-7 червня народні депутати Дмитро Ярош і Надія Савченко разом відвідали українських воїнів з різних підрозділів, що дислокуються у найгарячіших точках Донеччини - місті Авдіївка і селищі Широкине. Під час поїздки депутати зустрілися з керівником військово-цивільної адміністрації м. Авдіївка Павлом Малихіним.

Політики обговорили майбутню співпрацю з питань оборони, легалізації добровольців та звільнення українських полонених", - ідеться в повідомленні.

Автор: sectorpravdy.com
 
Автор: sectorpravdy.com
 

Зазначається, що бійці питали Савченко, коли українська армія піде у наступ.

"Позиція Надії на сьогодні достатньо обережна і поміркована: вона вважає, що треба робити все, щоб проливалося якомога менше української крові та, щоб українські полонені якнайшвидше повернулися додому. Виступає за ведення війни диверсійними групами. Також вона сподівається на закриття кордонів з РФ і зменшення кремлівського впливу на території так званих ЛНР-ДНР", - додає прес-служба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В СБУ не підтримали пропозицію Савченко про переговори з лідерами сепаратистів

Нагадаємо, 7 червня Надія Савченко заявила, що з бойовиками ДНР і ЛНР має бути прямий зв'язок і висловила готовність до переговорів.

Зараз ви читаєте новину «Ярош зустрівся на передовій із Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути