вівторок, 02 лютого 2016 06:31

Ярош уже не бачить необхідності проводити референдум щодо недовіри владі

Ярош уже не бачить необхідності проводити референдум щодо недовіри владі
Фото: lb.ua

В умовах війни та кризи утримати владу стає все складніше, а тому проводити референдум щодо недовіри владі зараз немає ніякої необхідності.

Про це сказав в інтерв'ю для видання Ліга.net народний депутат, колишній лідер "Правого Сектора" Дмитро Ярош.

"У мене таке відчуття, що 2016 рік стане для України переломним. І утримати державність у таких складних умовах війни і економічної кризи стає все складніше. Тому додавати масла у вогонь таким складним референдумом я б не хотів", - заявив Ярош.

На думку колишнього керівника "Правого сектора", Україні потрібен якісно новий закон про референдум, "а не той, який намалював Андрій Портнов під час правління Януковича".

"Юристи, які сьогодні є в моїй команді, почали працювати над новим законопроектом про всеукраїнський референдум. Проводили консультації з партіями "Свобода" та "Самопоміч" з цього приводу. Можливо, це буде спільна робота", - додав він.

Як раніше повідомляло агентство, у середині минулого року тоді ще лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявляв про необхідність проведення референдуму щодо недовіри влади і легалізації добровольців.

Зараз ви читаєте новину «Ярош уже не бачить необхідності проводити референдум щодо недовіри владі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути