середа, 20 січня 2016 19:59

Яресько обговорила умови отримання чергової фіндопомоги для України

Яресько обговорила умови отримання чергової фіндопомоги для України

Міністр фінансів України Наталя Яресько в Давосі зустрілася із заступником міністра фінансів США Натаном Шитсу і обговорила з ним наступні кроки для отримання третьої кредитної гарантії США на 1 млрд дол.

"У Давосі зустрілася із заступником міністра фінансів США Натаном Шитсом. Обговорили програму фінансової підтримки Міжнародного валютного фонду, визначили подальші кроки для отримання Україною гарантій США в обсязі 1 млрд дол", - написала вона на своїй сторінці в Facebook в середу.

Крім цього, міністр домовилася з представником США про надання Україні технічної допомоги в рамках проведення країною реформ у фінансовому секторі.

Яресько також повідомила, що в Давосі зустрілась із Єврокомісаром з економічних і фінансових питань П'єром Московісі.

"Ми обговорили важливі умови для отримання третього транша в рамках макрофінансової допомоги ЄС Україні, а також яким чином ми співпрацюватимемо для прискорення реформи адміністрування податків і на митниці", - написала вона.

Нагадаємо, що в листопаді 2015 року міністри фінансів України та США Наталія Яресько та Джейкоб Лью обговорили умови надання Україні нових кредитних гарантій на суму 1 млрд доларів.

Зараз ви читаєте новину «Яресько обговорила умови отримання чергової фіндопомоги для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути