понеділок, 01 грудня 2014 13:43

Ярему можуть звільнити до Нового року - Шрайк

Ярему можуть звільнити до Нового року - Шрайк
Фото: argumentua.com

Президент Петро Порошенко сприймає критику діяльності генпрокурора Віталія Яреми як інформтехнологію. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав блогер Роман Шрайк.

"Він думає, що вороги хочуть підсидіти близьку до президента людину. Тому відставка не відбулася. Але з колишнім міністром оборони Гелетеєм історія була приблизно така ж. Його головним досягненням було те, що він віддано дивився в очі президентові. Але це не пройшло. В результаті його замінили на адекватнішу кандидатуру. З Яремою буде те саме", - зауважив він.

Говорячи про причини призначення Яреми, Шрайк зазначив: "Порошенко ставить на посади людей, які йому якимось чином близькі, і яким він довіряє. Це людина, яка схильна все очолювати самостійно. Тому на подібних до себе спиратися не хоче. Ярема був призначений на посаду генпрокурора, тому що є для нього зрозумілою людиною".

Експерт вважає, що в грудні Ярему відправлять у відставку, тому що після такого обвалу обурення чиновника зазвичай заміняють. "Тим паче, що генпрокурор у нас не безгрішний. Це людина із старої системи. У Грузії, наприклад, ставили людей без досвіду, але які хотіли міняти країну. А чиновник із старої системи нічого не змінить. Йому і так комфортно. Якщо ми хочемо серйозних реформ, на посаді генпрокурора має бути нова людина", - додав блогер.

Зараз ви читаєте новину «Ярему можуть звільнити до Нового року - Шрайк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути