Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2013 13:34

Арбузов третій день умовляє опозицію розблокувати трибуну

Арбузов третій день умовляє опозицію розблокувати трибуну
Фото: dt.ua

Перший віце-прем'єр Сергій Арбузов третій день просить депутатів почати працювати. Про це на брифінгу у Верховній Раді розповів голова фракції "Партія регіонів"  Олександр Єфремов.  Він наголосив, що опозиція вже тиждень не дає працювати Верховній Раді і через це неможливо вирішити нагальні проблеми держави.

"Три дні у роботі Верховної Ради бере участь перший віце-премє'р , він умовляє всіх наших колег почати працювати, бо накопичилась велика кількість документів від Кабміну, які мають вирішити фінансові питання, такі важливі сьогодні для вирішення проблем нашої держави",  – наголосив Єфремов.

Він додав: "Але, у зв'язку з тим, що цілий тиждень ми не можемо працювати, ці питання залишаються невирішеними. Думаю, що ці проблеми залишаться на совісті в нашої опозиції."

Регіонал розповів, що досі компроміс між більшістю та опозицією не знайдено.

"Ми знову просиділи більше години в кабінеті спікера, намагаючись знайти компроміс, на всі мої відповідні пропозиції опозиції щодо того, що у залі є достатня кількість людей,  які можуть працювати, розумних відповідей від них я не почув. У мене з'явилася підозра, що ці люди, які зараз блокують, настільки непідготовлені, що крім цього питання ( про персональне голосування) вони вирішити нічого не можуть", – наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Арбузов третій день умовляє опозицію розблокувати трибуну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути