субота, 03 травня 2014 12:33

Арбузов і Клименко фінансували вчорашні провокації в Одесі - СБУ

Арбузов і Клименко фінансували вчорашні провокації в Одесі - СБУ
Фото: rian.com.ua

Вчора, 2 травня, провокації в Одесі відбулися при зовнішньому втручанні і профінансовані високопоставленими чиновниками, які зараз переховуються та перебувають у розшуку - Сергієм Арбузовим і Олександром Клименком.

Про це в ході брифінгу 3 травня заявила представник прес-центру СБУ Катерина Косарєва, пише "Українська правда".

"Дії проросійських активістів координувалися диверсійними групами з Придністров'я. Терористи і найманці залишилися без зовнішньої підтримки. За задумом організаторів , провокації в Одесі були спрямовані на дестабілізацію ситуації в регіоні і повинні були стати початком масштабної операції з дестабілізації ситуації в усіх південних регіонах України", - наголошується в заяві СБУ.

"Події за участю незаконних військових формувань з території невизнаного Придністров'я координувалися диверсійними групами з Російської Федерації", - заявила Косарєва, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, за даними МЗС України в Одеській області, в результаті подій у місті 2 травня загинули 37 людей і близько 200 отримали поранення, серед яких і 22 міліціонери.

Зараз ви читаєте новину «Арбузов і Клименко фінансували вчорашні провокації в Одесі - СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути