вівторок, 16 березня 2021 10:18

Арахамія: Коаліції з Тимошенко немає

Арахамія: Коаліції з Тимошенко немає
Можливо, є розмови, але їх і 3 роки можна вести, каже Арахамія.

"Слуга народу" у Верховній Раді не шукає коаліції з іншими фракціями. Про це сказав голова фракції СН Давид Арахамія журналістам у вівторок.

"Що стосується коаліції з "Батьківщиною", у нас її немає. Може, Юлія Володимирівна з кимось там спілкується, наприклад, з кимось в Офісі президента, але зі мною вона не говорила щодо цього.

Якийсь депутат рядовий з її фракції в інтерв'ю каже, що ми вже рік щось спілкуємося. Потім Юлія Володимирівна щось якось опосередковано підтверджує", - сказав Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський, "заслані козачки" і знак Разумкова: як "слуги" провели з'їзд

"Для того, щоб була якась коаліція, треба коаліційну угоду. Її треба обговорювати. Її ж не можна просто так підписати, треба буде проводити на фракції. Треба якусь програму. Це великий процес. Таких процесів я не бачу. Можливо, є розмови. Але розмови можемо і 3 роки вести", - заявив нардеп.

"В теорії ми можемо мати таку велику коаліцію. Можемо взяти депутатські групи "Довіра", "За майбутнє", "Голос" та "Батьківщину" і зробити коаліцію на 320 голосів. Такий проєкт існує в теоретичному плані. Але ви розумієте - диявол в деталях, як то кажуть. Коли почнемо малювати якусь коаліційну угоду, то матимемо багато непорозумінь.

Простий приклад - ринок землі. Для нас це програма обіцянка. А для Юлії Володимирівни - священна війна", - додав Арахамія.

Фракція "Слуги народу" у Верховній Раді нараховує 245 депутатів.

Монобільшості у парламенті фактично не існує, повідомляв Комітет виборців України. З 247 депутатів СН регулярно голосують 220.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія: Коаліції з Тимошенко немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути