пʼятниця, 12 серпня 2011 10:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Апеляцію на арешт Тимошенко розглядають без головного героя

Апеляцію на арешт Тимошенко розглядають без головного героя

Почалося засідання Апеляційного суду Києва, на якому розглядається апеляція на постанову Печерського райсуду про арешт екс-прем'єра Юлії Тимошенко від 5 серпня.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, на засіданні присутні прокурори та адвокати. Апеляцію захисту Тимошенко розглядає суддя Ольга Єфімова.

Всього в зал засідань пустили близько 20 журналістів. Разом з тим, ще кілька десятків представників ЗМІ не змогли потрапити в зал суду, вони товчуться у коридорі.

Народні депутати від фракції БЮТ-Батьківщина сваряться з працівниками спецпідрозділу "Грифон", які заблокували вхід в зал, і просять їх пустити всіх журналістів на засідання.

Самої Тимошенко в залі немає. Її звернення до суду про присутність на засіданні задоволенню не підлягає, оскільки, за словами судді Єфімової, на попередньому розгляді апеляції обов'язкова присутність тільки прокурора.

Крім того, Апеляційний суд Києва дозволив лише аудіофіксацію судового засідання. Разом з тим, у проведенні фото та відеозйомки суд відмовив.

Зараз ви читаєте новину «Апеляцію на арешт Тимошенко розглядають без головного героя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути