понеділок, 19 квітня 2010 09:02

Януковичу порадили вигнати Табачника перед візитом до Львова

Януковичу порадили вигнати Табачника перед візитом до Львова

Депутат НУНС В"ячеслав Кириленко вважає, що президенту Віктору Януковичу слід звільнити міністра освіти та науки Дмитра Табачника, перш ніж він відвідає Львів.

Про це він заявив, перебуваючи у Львові на конференції обласної організації очолюваної ним партії "За Україну!", повідомляє прес-служба партії.

"Перед тим як відвідувати Львівщину, президенту Януковичу потрібно, щонайменше, звільнити міністра освіти Табачника", - вважає Кириленко.

"А також поскасовувати доручення Табачника, Семиноженка і інших, які стосуються ліквідації Українського Інституту національної пам"яті, скасування держіспитів з української мови для бакалаврів, запровадження негативних нововведень стосовно скасування зовнішнього незалежного тестування", - додає він.

Нагадаємо, що президент переніс свій візит до Львова на невизначений термін. Прес-служба президента повідомила про це у понеділок вранці.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу порадили вигнати Табачника перед візитом до Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути