неділя, 14 квітня 2013 04:39

"Янукович-молодший ніс мене травмованого на руках" - Катеринчук

"Янукович-молодший ніс мене травмованого на руках" - Катеринчук
Фото: volynpost.com

Народний депутат Микола Катеринчук активно готується до виборів мера Києва. Вважає, що затягування опозиції з єдиним кандидатом не йде на користь. Адже треба вчасно розгортати штаби та проводити виборчу агітацію.

Як він повідомив Gazeta.ua, визначитись з єдиним кандидатом допоможуть кияни.

"Опозиція просто проводить праймеріз. Запитує, хто хоче йти від опозиції. Всі бажаючі підняли руки, всіх записали. Потім відбувається соціологічне опитування у місті і кияни скажуть згідно цього списку, за кого вони. Тоді це буде справжній кандидат від киян, бо ми з ними порадимось", - зазначив нардеп.

Хто фінансує його вибори та їх бюджет, Катеринчук називати не хоче.

"По-перше, ще невідома дата виборів. Якщо вони відбудуться у червні, це будуть одні кошти. У липні – інші. І у листопаді – зовсім інші. Називати, хто фінансує вибори, зараз не можу. Фінансують мене не провладні люди. І я розумію, що з ними може бути. Тому їх прізвища я оголошу під час  виборчої кампанії", - запевнив Катеринчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На мітингу опозиції у Полтаві кричали "Тягнибока в президенти!"

Чутки про покровительство Віктора Медведчука заперечує.

"Я Медведчука навіть ніколи не бачив вживу. Як він може мене фінансувати? До того ж, ми категорично одне одного не підтримуємо. Він хоче у Митний Союз, а я  - в Євросоюз" - наголосив він.

Знайомство з Віктором Януковичем-молодшим підтвердив.

"Всю виборчу кампанію-2012 газети писали, що я друг сім'ї Януковичей. Що я з молодшим Януковичем займаюсь мотоспортом. Але я прийшов раніше, ніж він. До того ж, я їжджу на квадрациклі, а він — на машині. Він очолює федерацію, але ми не спілкуємось. А в нас вважають, що займатись цим видом спорту опозиціонер  не має права. Так, ми спільно приймаємо участь в гонках, але це нічого не значить. До речі, він непоганий хлопець. Коли я в Криму перевернувся, він мене травмованого майже на руках доніс до машини. Тоді я впав дуже серйозно, забив спину досить сильно. Але це було у 2009 році, коли він ще не був сином Президента", - зауважив Катеринчук.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович-молодший ніс мене травмованого на руках" - Катеринчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

145

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути