субота, 14 травня 2011 16:56

Януковича любили б, якби він їздив на роботу на велосипеді - Віталій Кононов

Януковича любили б, якби він їздив на роботу на велосипеді - Віталій Кононов

Президент Віктор Янукович міг би їздити на роботу на велосипеді. Тоді б українці були у захваті. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" заявив колишній лідер Партії зелених Віталій Кононов.

"Люди впали б від захвату. Бо народ — це маленька дитина. Діти мають поважати, любити та вірити в батька. А цього нема. Навпаки, Янукович лімузином їде, дороги перекриває. Будуть люди такого президента любити? Ні", - вважає Кононов.

На його думку Україна застрягла між минулим і майбутнім. У цьому наша біда.

"От Азаров каже: "Україна буде з урожаєм". Хто буде? Ігор Коломойський та Богдан Губський будуть із хлібом, бо мають землю. Всі ж інші мусять платити за хліб і їм по-барабану з казахського чи канадського зерна його змололи. Тобто у Азарова радянський спосіб мислення, він не розуміє, що таке відкрита економіка. Думає, що здатен диктувати бізнесменам по скільки продавати гречку. Україна не ставить запитання: що робитиме, коли 2050 року в світі буде 35 мільярдів людей. Коли будуть війни за харчі, воду, як зараз у Чаді.

В парламенті у нас переважно літні. 60-річний депутат не перейматиметься проблемами майбутнього. У нього попереду тільки хвороби, старість та заздрість до молодих. Молоді ж думають наперед, бо мають перед собою 50 років життя. Рано чи пізно ці хлопці прийдуть до влади. Той самий Микола Катеринчук, Арсеній Яценюк. Це покоління прагматичне, цинічне. Розуміє, що все можна купити й продати", - сказав політик.

Повністю інтерв'ю читайте тут: "Найсвіжіше мислення в уряді у Бориса Колеснікова".

Зараз ви читаєте новину «Януковича любили б, якби він їздив на роботу на велосипеді - Віталій Кононов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути