неділя, 01 грудня 2013 13:11

"Януковича чекає політичне забуття" - Мірошниченко

Автор: Фото: gazeta.ua
 

Народний депутат від "Свободи" Ігор Мірошниченко переконаний, що на президента Віктора Януковича чекає тільки політичне забуття і ганьба.

"Те що ми зараз бачимо на Хрещатику (хода українців проти дій влади — ред.), це народження громадянського суспільства. Це майбутнє України бо вона не Білорусь і не Росія і ніколи не стане країною із тоталітарним режимом. Тому українці на кожну силову дію влади буде відповідати тим самим, але дії будуть адекватними. Чесно кажучи нам Януковича шкода.

За словами Нардепа Беркут це тіж самі Українці, але "ці виродки, які били дітей на майдані, будуть відповідати, а ті хто вважають себе українцями та хочуть жити в демократичній державі мають підтримати людей, які вийшли".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніхто не має права закривати мені рота, я йду на мітинг" - Шовковський підтримав Євромайдан

Також він додав, що ніхто не може спрогнозувати зараз чи будуть бійки між мітингувальниками і правоохоронцями.

/media/video/529132/1_529132.MOV

"Ніхто нічого не прогнозує. Невже хтось думає, що хтось хоче крові. Ми можемо від влади жорстко вимагати йти геть. Якщо вона застосує силовий сценарій, то буде реакція", - наголосив політик. - Люди не сприймають президента. Навіть його виборці. Він же бреше своїм, тому в людей уривається терпець. Тому на Януковича чекає політичне забуття та ганьба", - сказав політик.

Зараз ви читаєте новину «"Януковича чекає політичне забуття" - Мірошниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути