вівторок, 22 травня 2012 00:20

Янукович зустрівся з президентом Афганістану

Янукович зустрівся з президентом Афганістану
Фото: ya2006.com.ua

Президент України Віктор Янукович в Чикаго провів зустріч з Президентом Ісламської Республіки Афганістан Хамідом Карзаєм.

Як повідомляє прес-служба президента, сторони обговорили питання двостороннього співробітництва. У розмові взяли участь члени офіційних делегацій двох країн.

У свою чергу, в інтерв'ю журналістам В. Янукович зазначив, що на цій зустрічі сторони домовилися про створення найближчим часом спільної міжурядової комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович пообіцяв НАТО прислати в Афганістан транспортну авіацію

"Ми обговорили широкий спектр співробітництва, яке ми будемо починати найближчим часом. Це і питання різних об'єктів інфраструктури в Афганістані - транспортної, енергетичної. Це ремонт нашої військової техніки зразка СРСР" - сказав президент.

Він також зазначив, що в рамках комісії будуть створені робочі групи, відповідальні за роботу з різних напрямків співробітництва.

"У нас є пропозиції, від яких [Афганістану] важко буде відмовитися" - сказав глава держави.

В. Янукович також підкреслив, що Україні не тільки вносить свій внесок у миротворчу місію НАТО в Афганістані, але і захищає свої економічні інтереси в цій країні.

"Афганістан дуже цікавий для нас партнер в цьому регіоні і ми об'єднуємо ці питання. Нашa партнерськa участь сприймається позитивно в усьому світі, не тільки в Афганістані" - зазначив президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зустрівся з президентом Афганістану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути