середа, 10 жовтня 2012 14:32

Янукович запевнив, що біометричні паспорти потрібні, щоб виконати зобов'язання перед ЄС

Янукович запевнив, що біометричні паспорти потрібні, щоб виконати зобов'язання перед ЄС
Віктор Янукович. Фото: donbass.ua

Україна повинна рухатися далі в питанні виконання зобов'язань перед ЄС в плані лібералізації візового режиму. Для цього, зокрема, потрібно вводити біометричні паспорти.

Про це заявив президент України Віктор Янукович під час спілкування зі ЗМІ на Київщині в середу, коментуючи прийняття Верховною Радою закону про біометричні паспорти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Введення біометричних паспортів – пограбування українців – Забзалюк

"Рішення треба приймати. Можливо ми з першого разу не приймемо це законодавство - один раз і до кінця. Можливо треба буде щось виправляти, ми далі подивимося під час виконання цього закону, але треба рухатися далі", - заявив глава держави.

Янукович підкреслив, що Україна зобов'язана виконувати ті вимоги, які поставив ЄС у цьому питанні. "Це - наш обов'язок", - підкреслив президент.

Водночас, відповідаючи на запитання, чи підпише він закон про біометричні паспорти, Янукович зазначив, що зможе однозначно сказати після отримання експертного висновку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал": Україна зобов'язана ввести біометричні паспорти

Нагадаємо, 2 жовтня Верховна Рада прийняла у другому читанні законопроект "Про Єдиний демографічний реєстр". Закон, зокрема, передбачає запровадження з 1 січня 2013 року електронних паспортів для громадян України.

Зараз ви читаєте новину «Янукович запевнив, що біометричні паспорти потрібні, щоб виконати зобов'язання перед ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути