субота, 17 березня 2012 12:49

Янукович відкрив з'їзд ПР і побачив глибокі трансформації у країні

Янукович відкрив з'їзд ПР і побачив глибокі трансформації у країні

У Міжнародному виставковому центрі розпочався 13-й з'їзд Партії регіонів. Його відкривали президент Віктор Янукович та прем'єр-міністр Микола Азаров.

Глава уряду повідомив, що на з'їзд прибули 843 делегати від Партії регіонів. Присутні обрали президію, до складу якої увійшли Сергій Тігіпко, Володимир Рибак та Олександр Єфремов.

Азаров розповів, що на з'їзді присутні делегати від "Єдиної Росії", а також із Азербайджану, Болгарії, Вірменії, Молдови і Туреччини.

У своєму виступі президент Віктор Янукович зазначив, що сьогоднішній з'їзд Партії регіонів має непересічне значення для політичного життя країни. За його словами, поставлено крапку в об'єднанні політичних сил, які стоять на позиціях модернізації сфер життя українського суспільства.

"Сьогодні Україна увійшла у період глибоких трансформацій. Дуже скоро нам доведеться пройти через серйозне випробування парламентськими виборами. Вибори - це завжди боротьба. А ми пам'ятаємо, чим закінчується боротьба без правил. Тому закликаю вас не підтримувати політичні спекуляції на проблемах, що хвилюють суспільство. Наше спільне завдання в цьому процесі - зберегти стабільність у країні", - зазначив Янукович.

Він наголосив, що перемога на президентських виборах у 2010 році - це спільний успіх Партії регіонів.

"Але це і наша спільна відповідальність перед народом України за результативність та ефективність політики", - додав президент.

Він зауважив, що владі довелося розпочинати свою роботу не в простих умовах, коли "дефолт перетворився із страшної казки на страшну перспективу, а в політиці був розбрат та протистояння". Янукович підкреслив, що владі вдалося змінити ситуацію реальними справами і відкрити Україну всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Янукович відкрив з'їзд ПР і побачив глибокі трансформації у країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути