пʼятниця, 31 серпня 2012 23:02

Янукович вчетверте став найвпливовішою людиною в Україні

Янукович вчетверте став найвпливовішою людиною в Україні
Позиції родини Януковича зміцнились за останній рік. Фото: tsn.ua

Президент Віктор Янукович вже в четвертий раз посідає перше місце в рейтингу найвпливовіших людей України за версією журналу "Кореспондент".

Про це в ефірі телеканалу ТВі розповів головний редактор журналу Віталій Сич.

"У четвертий раз президент Віктор Янукович займає перший рядок цього рейтингу. Ніхто ще не був навіть три рази на першому місці. Юлія Тимошенко була двічі, а Янукович - вже чотири рази", - зазначив Сич.

Він також звернув увагу на те, що в першій десятці лідерів цього року виявився лише один політик не з Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович потрапив у 30-ку найвидатніших українців - опитування

"Якщо подивитися на першу десятку, там всього лише одна людина не з Партії регіонів - Арсеній Яценюк. Це тотальне домінування взагалі біло-блакитних на вершині списку. Такого, по-моєму, ніколи не було", - підкреслив Сич.

На його думку, цей рейтинг відображає реальність у нашій країні.

"Ще один цікавий момент - в минулому році у нас на другому місці був Юрій Іванющенко (народний депутат-"регіонал" - ред.). Це людина без будь-яких соціально-формальних вогнищ влади. А в цьому році на четвертому місці ви можете побачити сина президента", - акцентував увагу редактор.

"Я думаю, це цікава деталь, і вона відображає теж зростання впливу сім'ї президента", - підсумував Сич.

Слід зазначити, що найвпливовішою людиною в Україні за версією журналу "Кореспондент" став президент Віктор Янукович. Друге місце в рейтингу посів найбагатший український бізнесмен Рінат Ахметов. Третє місце, як і минулого року, у глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна. Четверте місце рейтингу зайняв власник МАКО Холдингу, старший син президента України Олександр, піднявшись за рік на 26 позицій. Голова ради директорів "Group DF" Дмитро Фірташ замикає першу п'ятірку.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров, за версією журналу, зайняв 6-е місце. За ним розташувалися віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков і секретар РНБО Андрій Клюєв (7-е і 8-е місця відповідно). Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк посів дев'ятий рядок рейтингу, піднявшись за рік на 10 сходинок. 10-ту позицію займає перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вчетверте став найвпливовішою людиною в Україні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути