середа, 10 лютого 2010 15:06

Янукович уже проситься на прийом до Путіна з Медведєвим

Янукович уже проситься на прийом до Путіна з Медведєвим
Віктор Янукович має намір якнайшвидше зустрітися з лідерами Росії, ЄС та США "з метою налагодження нових робочих відносин".

Про це йдеться у зверненні Януковича до українського народу.

"Ми - за політику добросусідських відносин зі всіма країнами. Ми будемо не просто декларувати прихильність України загальнолюдським вартостям", - заявив він.

"Нам необхідна допомога Заходу і Сходу в стабілізації економічної ситуації та реструктуризації фінансових зобов"язань. Я особливо зацікавлений в покращенні інвестиційного клімату в Україні для того, щоб ми могли залучати більше інвестицій із США, Росії, інших країн та розвивати наші торгівельні відносини", - йдеться у заяві.

Янукович також пообіцяв використовувати досвід розвинутих країн у реорганізації роботи політичних інститутів, в бізнесі, законодавстві, у гуманітарних питаннях.

"Ми будемо співпрацювати у питаннях побудови нової колективної системи європейської безпеки", - заявив він.

Янукович також пообіцяв, що головними пріоритетами у його діяльності будуть економічний добробут кожного громадянина та об"єднання країни.

"Ми будемо утверджувати Україну як соборну та незалежну, територіально цілісну державу. Україна буде мати авторитет у світі, та добрі і рівноправні відносини з усіма своїми партнерами. Ми поважаємо суверенітет, незалежність та територіальну цілісність усіх наших партнерів, і розраховуємо на таке ж ставлення до нас", - заявив він.

"Ми - міст між Заходом та Сходом. Ми оточені дружніми країнами, ми відкриті для нових ідей. Ми обираємо демократичний шлях. Наша економіка тісно інтегрована з економікою Росії та країн СНД, і стає все більш інтегрованою з Заходом", - додав Янукович.

Він вважає важливим, щоб Україна розвивала всі ці напрямки та використовувала свої переваги для національного інтересу.

"Я вважаю, що Україна має добрі перспективи економічного росту, і в майбутньому може увійти в сім"ю економічно розвинутих країн світу. Але для цього необхідне потужне прискорення в економіці та соціальній сфері", - вважає він.

Янукович також обіцяє продовжити роботу щодо підписання угоди з ЄС в межах Європейської політики добросусідства та програм економічної допомоги.

"Я бачу Україну в недалекому майбутньому, як країну з сильною економікою та розвинутими демократичними інститутами, яка робить незамінний внесок в будівництво безпечної, стабільної та благополучної Європи", - заявив він.

Янукович назвав пріоритетними відносини із Росією та СНД. "Наші країни тісно пов"язані - економікою, культурою, історією. Наші господарчі комплекси доповнюють один одного. Ці переваги необхідно використовувати заради наших народів", - зазначив він.

Янукович пообіцяв "розчистити завали непорозуміння та старих проблем, створених за роки "помаранчевої" влади".

"Я впевнений, що ми зможемо відновити належний рівень довіри між нашими братніми народами для взаємної користі. Між нашими країнами не існує проблем, які неможливо вирішити", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович уже проситься на прийом до Путіна з Медведєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

118

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути