вівторок, 24 вересня 2013 23:58

"Янукович зараз — щур, загнаний в кут" - "свободівець"

"Янукович зараз — щур, загнаний в кут" - "свободівець"
Едуард Леонов Фото: ipress.ua

Європа не допоможе Україні у тому, щоб політичні в'язні були звільнені. Таку думку висловив в ефірі телеканалу ТВі народний депутат, "свободівець" Едуард Леонов.

"В Україні зараз сотні, тисячі політичних в'язнів разом з Юлією Тимошенко. Це наше внутрішнє питання. Ніколи в житті Європа не зможе домогтися від Януковича ніяких позитивних рішень. Янукович зараз — щур, загнаний в кут. І він зараз дивиться у різні боки. Якщо Європа йому дасть шпаринку вискочити, він вискочить туди. Якщо Росія дасть шпаринку вискочити — вискочить. Немає ніякої раціональності, немає ніяких переговорів", - сказав він.

За його словами, не можна говорити про те, що Ялта дала якісь позитивні кроки.

"Якщо з хорошим настроєм виїхали з Криму, це зовсім не означає, що Янукович теж ухвалить якісь рішення. Нічого не впливає на Януковича, ані на цей злочинний режим. Впливає тільки одне — питання політичної доцільності і власної наживи", - зазначив Леонов.

Політик вважає, що Європа не допоможе Україні в тому, аби політичні в'язні були звільнені.

"Ми в своїй державі мусимо забезпечити такі умови, коли політичні в'язні вийдуть на волю. Тому що Європа не зможе нам в цьому допомогти. Тому що Європа постійно шукає якесь раціональне зерно, якусь честь, доблесть у діях українських політиків. А насправді сучасний український політикум діє тільки з питань особистої політичної доцільності. Це шахраї, які обдурять всіх. Вони намагаються обдурити Путіна, Меркель, всіх", - додав Леонов.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович зараз — щур, загнаний в кут" - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути