понеділок, 24 лютого 2014 15:38

Янукович з автоматчиками переховується у своєму "воєнізованому" монастирі

За інформацією мешканців міста Волноваха колишній президент України Віктор Янукович зараз переховується в селі Нікольське в Свято- Василівському чоловічому монастирі .

Він розташований в селі Нікольське, Волноваського району Донецької області.

Жителі села повідомили, що минулої ночі туди прибув автомобільний кортеж.

- Люди мені подзвонили і сказали, що там тепер Янукович і його охорона. Цей монастир побудував Янукович, на свої гроші, і він охороняється як військовий об'єкт. Це база Януковича, там є казарми, де постійно живуть незрозумілі люди з автоматами. Там є підземні будови і люди там зникали , дівчата теж - справжній притон на террріторіі монастиря. Все село Нікольське про це знає. Люди навіть не ходять в монастирський храм. Він існує як прикриття для Януковича і його сім'ї. Це його володіння, де є свій смотрящий. А частина людей колишнього президента розселилася неподалік, в готелі "Форест- парк". Селяни бачили, як вони привезли майно, як вони розвантажувалися, - розповів Gazeta.ua місцевий депутат Володимир Олександрович Грабаренко.

Монастир УПЦ Московського патріархату в селі Нікольське заснований в 1998 році духівником Віктора Януковича батьком Зосимом (нині покійним). Монастир об'єднує в собі дві обителі - чоловічий Свято-Василівський і жіночий Свято-Миколаївський монастирі. Він є найбільшим з нових заснованих монастирів на Україні.

Зараз на сайті цього монастиря прославляється "Беркут". Православних закликають встати на "священну війну" і "захистити православне отечество" від фашизму.

Автор: скріншот
 


Увечері 22 лютого прикордонна служба України не дозволила чартерного рейсу з Віктором Януковичем вилетіти з Донецька. Наказ не випускати побіжного Президента прикордонники отримали з Києва. Екс-генпрокурор Віктор Пшонка та екс-глава Міністерства доходів і зборів Олександр Клименко теж намагалися покинути Україну через аеропорт Донецьк у суботу, двома годинами раніше Януковича. Їх охорона чинила опір і відкрила стрілянину в бік прикордонників.

Зараз ви читаєте новину «Янукович з автоматчиками переховується у своєму "воєнізованому" монастирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути