неділя, 21 липня 2013 19:08

Янукович привітав короля Бельгії зі вступом на престол

Янукович привітав короля Бельгії зі вступом на престол
Віктор Янукович. Фото: ukrday.com

Президент України Віктор Янукович привітав короля бельгійців Філіпа зі вступом на престол.

"Від імені народу України та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди вашого вступу на престол в день національного свята Королівства Бельгія", - йдеться у привітанні глави держави, оприлюдненому на сайті президента України в неділю.

"Із задоволенням згадую нашу зустріч під час вашого візиту в Україну на чолі економічної місії у листопаді 2010 року", - підкреслив Янукович.

Президент висловив переконання, що конструктивні і дружні відносини між Україною та Бельгією і надалі будуть всебічно розвиватися і наповнюватися новими взаємовигідними проектами.

"Бажаю Вам, Ваша Величносте, міцного здоров'я і всіляких успіхів у важливих державних справах, а бельгійському народові - добра, злагоди і процвітання", - підкреслив глава української держави.

Як повідомлялося, опівдні 21 липня колишній наслідний принц Філіп прийняв у федеральному парламенті Бельгії в присутності членів обох палат присягу в якості короля бельгійців.

Незадовго до цього в королівському палаці Брюсселя відбулася церемонія зречення від престолу короля бельгійців Альберта II, який правив 20 років.

Зараз ви читаєте новину «Янукович привітав короля Бельгії зі вступом на престол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути