понеділок, 21 травня 2012 21:25

Янукович пообіцяв НАТО прислати в Афганістан транспортну авіацію

Янукович пообіцяв НАТО прислати в Афганістан транспортну авіацію
Янукович планує в подальшому розширювати участь України в проектах НАТО. Фото: прес-служба президента

Україна готова продовжити співпрацю щодо використання нашої стратегічної транспортної авіації згідно з Меморандумом між Урядом України та командуванням НАТО в контексті завершення військової операції в Афганістані.

Про це заявив Президент України Віктор Янукович у своєму виступі під час зустрічі Глав держав та урядів країн - учасниць Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані, повідомляє прес-служба президента.

Голова держави нагадав, що вже прийнято рішення щодо поповнення українського персоналу інструкторами армійської авіації в серпні поточного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович у Чикаго віч-на-віч поспілкувався з Президентом Польщі

"Також підтверджую нашу готовність приєднатися до датської ініціативи "Коаліція відданих контрибуторів" і робити свій посильний внесок у цю важливу справу", - сказав він.

Нещодавно, зазначив Янукович, Україна приєдналася до Проекту підготовки фахівців з Афганістану та країн Центральної Азії, які спеціалізуються на боротьбі із нелегальним обігом наркотиків.

"Вважаємо цей проект важливим та перспективним і плануємо в подальшому розширювати свою участь у ньому", - сказав президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв НАТО прислати в Афганістан транспортну авіацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути