вівторок, 11 лютого 2014 13:00

Янукович погодився на дебати з Кличком

Янукович погодився на дебати з Кличком

Президент Віктор Янукович готовий провести дебати з головою фракції "Український демократичний альянс за реформи (УДАР)" у Верховній Раді Віталієм Кличком на одному із загальнонаціональних телеканалів.

Про це повідомила прес-служба президента.

"Практика проведення подібних дебатів існує у всіх цивілізованих країнах. Щоб зробити ці дебати максимально доступними для широкої громадськості, а не тільки для аудиторії, що перебуває на майдані Незалежності, пропонується провести їх на одному із загальнонаціональних телеканалів", - зазначається в ньому.

Прес-служба нагадує, що 25 січня під час чергового засідання робочої групи із врегулювання політичної кризи Янукович для забезпечення широкого громадського діалогу запропонував Кличку провести публічні дебати, і на цю пропозицію лідер УДАРу погодився.

Як повідомляло агентство, 9 лютого під час Народного віче Кличко викликав Януковича на дебати на майдані Незалежності в Києві.

 

Зараз ви читаєте новину «Янукович погодився на дебати з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути