пʼятниця, 01 березня 2013 19:54

Янукович по-батьківськи пожалів Чорновол і пояснив журналістам як академік школярам складні речі - "регіонал"

Янукович по-батьківськи пожалів Чорновол і пояснив журналістам як академік школярам складні речі - "регіонал"
Чечетов: "У нашої опозиції зсунувся дах, вони не про країну думають, а про президентські вибори". Фото: news2000.com.ua

Президент Віктор Янукович говорив із журналістами як академік із школярами - красиво і витончено. А Тетяну Чорновол пожалів по-батьківськи. Про це у коментарі розповів нардеп-?"регіонал?" Михайло Чечетов.

"?Він завжди був відкритим для людей. Їздив регіонами, зустрічався з людьми. Привів прямий діалог з народом, спілкувався з людьми. У нашої опозиції зсунувся дах, вони не про країну думають, а про президентські вибори. Здуріли вже. А президент думає про країну, про людей. Про підвищення соціальних стандартів, про консолідацію нації, єдність країни. От чим відрізняється Партія регіонів від опозиції. Не треба слухати їхні промови або читати програми. Різниця між нами та ними у розумінні демократії. В нашому розумінні демократія -це порядок, дисципліна. Лише при існуванні цих умов можна створювати. А в розумінні "Батьківщини", демократія - це хаос, анархія та бардак. А за цих умов добре лише руйнувати. Ми - будівники, творці, ми будуємо державу, а вони її валять?",- сказав Чечетов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Момот послав керівника "Ітери" на три літери, а за три дні його застрелили"- Тетяна Чорновол

Нардеп запевнив, що сьогодні ми побачили відверту розмову із президентом.

?"Звичайно, красиво. Це фантастична була прес-конференція, він блискуче, витончено, аргументовано пояснював серйозні проблеми доступною мовою. Іноді образно говорив. Ці спроби вколоти його з боку опозиції виглядали дитячими. Він розмовляв з тими журналістами як академік із школярами. Він як маститий вчений академік, а вони ? як першокласники. Хоча прес-конференція буле дуже презентабельною. Подивиться, які там були журналісти з іноземних держав. Вони поділяють позицію нашої опозиції. Виступав там Мустафа Найєм?."

Чечетов підкреслив, що Янукович пожалів Тетяну Чорновол, яка увірвалась у залу.

?"Зрозуміло, шкода цю жінку. Її там у болото втоптали націоналісти на Західній Україні. В неї тепер злість виплескується. Вона увірвалась сюди. А Віктор Федорович так по-батьківськи її пожалів. При чому тут Віктор Федорович, якщо її образили націоналісти. Він так красиво її підтримав. Він відповідав на питання журналістів як вчений: дуже красиво, інтелігентно і мудро. Це рівень державного мужа, державного діяча. Своєю прес-конференцією він намагався об'єднати, консолідувати націю."

Зараз ви читаєте новину «Янукович по-батьківськи пожалів Чорновол і пояснив журналістам як академік школярам складні речі - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути