середа, 19 вересня 2012 12:31

Янукович переплутав Hyundai із Samsung: "потяги Samsung скоро робитимуть в Україні"

Янукович переплутав Hyundai із Samsung: "потяги Samsung скоро робитимуть в Україні"
Фото: volynpost.com

Президент Віктор Янукович переплутав компанії Samsung і Hyundai. Курйоз стався під час наради з активом Одеської області у будівлі облдержадміністрації. Повідомляє Українська правда.

"Я зустрічався із президентом Samsung, коли був у Південній Кореї. І для них Україна була відкриттям. Коли ми там з'явилися із несподіваною пропозицією за фантастично короткий термін пустити в Україні швидкісні поїзди, вони були в шоці", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович у Давосі не зміг прочитати гасло України (АУДІО)

З його слів, спочатку пропозицію не сприйняли серйозно, однак незабаром представники Південної Кореї вирішили, що ідея можлива.

"І ось ми запустили сьогодні перші швидкісні поїзди. Але це, як відомо, ластівки. А зараз ми з ними обговорюємо питання створення підприємства, яке вироблятиме в Україні швидкісні поїзди", - уточнив глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович з надзусиллями "перейменував" бразильський космодром

Нагадаємо, що Україна веде переговори про спільне виробництво з компанією Hyundai. В Одесі з Януковичем трапився ще один курйоз. Він назвав губернатора Одеської області Едуарда Матвійчука головою Донецької облдержадміністрації. Президент також подумав, що губернатор родом із Чернівців, однак Матвійчук - уродженець Мукачівського району Закарпатської області.

Зараз ви читаєте новину «Янукович переплутав Hyundai із Samsung: "потяги Samsung скоро робитимуть в Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути