середа, 18 травня 2016 07:10

Антидопінгове розслідування, бомби з ворожого безпілотника та жахливе ДТП у Молдові - головне за ніч

Антидопінгове розслідування, бомби з ворожого безпілотника та жахливе ДТП у Молдові - головне за ніч
Фото: www.bbc.com

Gazeta.ua підготувала головні новини, які відбулися в ніч на середу, 18 травня.

1. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у вівторок ввечері почав дводенний візит до Болгарії для участі в 126-му засіданні Комітету міністрів Ради Європи (на рівні міністрів). Говоритимуть про безпеку в Європі, повідомляє прес-служба МЗС.

2. Через проведення гідравлічних випробувань тепломереж з 17 по 31 травня у Голосіївському, Солом'янському, Шевченківському, Печерському та Дарницькому районах столиці відключать гарячу воду. Про це повідомили в прес-службі Київенерго.

3. Одну з наших військових частин в зоні АТО атакував ворожий БПЛА. З апарату було скинуто 6 ручних кумулятивних гранат. Втрат серед особового складу і техніки немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

4. Велика дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі "Кишинів-Леушени" біля села Суручени в 20 кілометрах від молдавської столиці. В результаті лобового зіткнення три людини загинули. Ще четверо - травмовані.

5. Мін'юст США почав розслідування у зв'язку з так званою допінг-програмою, яка існує в російському спорті. Про це повідомляє The New York Times. Під час розслідування перевірять людей, які могли отримати вигоду від допінг-програми.

Зараз ви читаєте новину «Антидопінгове розслідування, бомби з ворожого безпілотника та жахливе ДТП у Молдові - головне за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути